Proud of the robot

Jobb

Med Tanto Primo får du total kontroll över de uppdrag som du har åtagit dig. Oroar du dig för att du har glömt ett litet småjobb? Med Tanto Primo kan du sluta oroa dig.

Läs mer »

Cleaning robot

Samarbete

Om ni jobbar i ett kluster, eller om du använder externa resurser, kan det vara en utmaning att hålla reda på pengarna och dela på fakturorna. Med Tanto Primo är det en barnlek. Det är det verkligen.

Läs mer »

Robot man

Fakturering

Den sista delen av jobbet är något man sällan prioriterar, trots att det är det viktigaste. Att få betalt. Med Tanto Primo kan du generera, skicka och bokföra dina fakturor med ett enda musklick. Och systemet stöder flera valutor.

Läs mer »


Du behöver aldrig mer missa ett jobb. Använd de verktyg du behöver.

Med Tanto Primo kan du spåra och övervaka alla uppdrag utan att den administrativa bördan ökar. Med intelligent tolkning av indata kan du förvandla e-postmeddelanden till registrerade uppdrag utan att mata in uppgifter manuellt.

Assignments in Tanto Primo

Samarbeta eller lägga ut? Håll reda på pengarna.

Det är inte längre ett problem att vara flera resurser på samma jobb. För varje uppdrag kan du dela timmar, ord, sidor eller belopp mellan dina interna och externa resurser.

Generic placeholder image

Från uppdrag till faktura och verifikat. Med 2 klick.

När informationen väl har registrerats i Tanto Primo är det hur enkelt som helst att fakturera. Och när fakturan finns på plats är det en trivial uppgift att exportera den till bokföringen. Och när du har kommit så här långt kan du läsa av dina marginaler efter dimensioner som uppdrag, kunder och resurser.

Generic placeholder image