Diverse verktyg

igetf

Det här verktyget används för att hämta webbsidor och andra resurser från en URL, utan att behöva gå omvägen via en webbläsare. Skriv adressen till det du vill hämta, och tryck på Retur så hamnar resursen i den katalog där du står. Påminner om Unix-verktyget wget, men saknar FTP-stöd. (17k zip, Win32 kommandorad med källkod)

Hämta

kill

kill är ett verktyg som stänger av program som har hängt sig, ungefär som Unix-verktyget med samma namn. (32k zip, Win32 kommandorad med källkod, fungerar inte på Windows NT-baserade system)

Hämta

luniq

Kommandoradsverktyget luniq används för att ta bort dubblettrader i textfiler (till exempel ordlistor), samt för att splitta jättefiler (till exempel ordlistor) i mindre delar (16k zip, Win32 kommandorad med källkod)

Hämta

OCS Calculator

OCS Calculator är ett onlineverktyg som beräknar odds för Operational Combat System, ett konfliktspel som ursprungligen publicerades av The Gamers, Inc. Verktyget är optimerat för mobila enheter, och finns tillgängligt här. Desktop-versioner för Mac OS X och Windows finns tillgängliga här.